Veel meer mogelijk met satellietschotel

De komende maanden gaat satellietbedrijf Astra met een demonstratiecamper op pad om een campagne te voeren over het gebruik en de mogelijkheden van satelliettelevisie.

Schotels Actueel

Volgens Astra beschikken veel camperbezitters over een satellietschotel, maar zijn ze vaak niet goed op de hoogte van wat ze er allemaal mee kunnen.

Honderden TV-zenders

Bijna elke Nederlandse camper is voorzien van een mobiele schotel. Voor Nederlandstalige programma’s heb je een betaald abonnement met een decoder nodig, maar de meeste programma’s in het Duits of Engels zijn gratis te ontvangen. Dat betekent dat je met een schotel de beschikking hebt over honderden gratis zenders, stelt Astra.

Ultra HD uitzendingen

Volgens het satellietbedrijf realiseren veel schotelbezitters zich ook niet dat diezelfde schotel eenvoudig thuis aangesloten kan worden. Veel uitzendingen die via de satelliet worden aangeboden, zijn in HD of zelfs Ultra HD te bekijken.
 
De aftrap van de campagne vond eind april plaats op de NKC Camper Experience in Zandvoort. Behalve op verschillende campings, staat Astra ook op grote evenementen, zoals de Vierdaagse van Nijmegen van 19 tot 22 juli. Welke campings en evenementen er worden aangedaan en wanneer, is te vinden de website van Astra.
 
Lees meer over satelliettelevisie in magazine Kampeerauto 5 die bij leden vanaf 27 mei op de deurmat ploft.