Vakantiepark De Wiltzangh opent camperpark

Aan de voorzijde van vakantiepark De Wiltzangh in Ruinen is gisteren Camperpark Dwingelderveld geopend, met ruimte voor tien campers. De eigenaren van het recreatiepark willen hiermee inspelen op de groei van het aantal camperaars in Nederland en de groeiende behoefte aan overnachtingsplekken. De NKC is nauw betrokken geweest bij het realiseren van het camperpark.

Cp Dwingelderveldweb

Het terrein biedt alle voorzieningen voor camperaars en zij kunnen ook gebruikmaken van de faciliteiten van het recreatiepark, zoals het sanitair, het restaurant, fietsverhuur, een pinautomaat en de kiosk. Afrekenen van de overnachting gaat met een zogeheten trustbox, waar camperaars het verschuldigde bedrag in moeten achterlaten. Zo kunnen zij laat op de plek aankomen en ook weer in alle vroegte vertrekken.

Als het park een succes wordt, overwegen de beheerders het terrein uit te breiden naar een capaciteit van vijftien campers en misschien nog meer. De sitecode van het park op Campercontact.com is 49420, die van het recreatiepark De Wiltzangh, waar campers eveneens welkom zijn, is 9672.