Drie nieuwe indelingen van Pössl

Buscamperbouwer Pössl heeft voor het nieuwe seizoen drie nieuwe inrichtingen gepresenteerd: de Pössl 640DK, Summit 600 en de Roadcruiser B.

POE D Roadcruiser Aussen LRRoadcruiser B

De eerste is 649 centimeter lang en heeft een dwarsbed en een gescheiden douche en toilet tegenover elkaar. Wanneer beide deuren openstaan, ontstaat een voor een buscamper ruime badkamer. Ook beschikt de Pössl 640DK ook over een hooggeplaatste compressorkoelkast in een smalle, hoge uitvoering.

De Summit 600 is zes meter lang. Het interieur is gebaseerd op de luxere H-line van Pössl. De Summit heeft een keuken met houtdecor en een afgeronde hoek om de instap te vergemakkelijken. De camper heeft de nieuwe flex-badkamer: de wasbak is met wand en al in te klappen naar links, over het toilet. Hiermee wordt een ruime douche gecreëerd. Achterin staat het bed overdwars.

De Roadcruiser B heeft twee enkele bedden en een lengte van 640 centimeter. De verlengde keuken heeft een laaggeplaatste koelkast voor meer werkruimte. De modellen zijn ook leverbaar in de iets luxere Globecar-modelserie.