Camperroutes nu beschikbaar

Bij de start van kampeerbeurs de Caravana heeft de NKC een nieuw product gelanceerd: camperroutes voor de individuele camperaar. Met deze routes volg je met je eigen camper de route van de groepsreizen. Op deze manier maak je prachtige, goed voorbereide campertrips.

Camperroutes

De camperroutes zijn samengesteld door de reisbegeleiders van de NKC-groepsreizen en bevatten onder meer kaarten, af- en aanrijroutes en tips voor bezienswaardigheden onderweg. De eerste beschikbare routes zijn onder meer die van Tsjechië, Spanje/Portugal, Noorwegen, Engeland en Frankrijk (drie stuks: Provence, Loire en Andorra/Pyreneeën).

De camperroutes zijn beschikbaar in de app Campercontact (Android en iOS). Na aanschaf zijn de routes meteen te gebruiken. Ook is het mogelijk om de pdf te downloaden.

Daarnaast worden de routes verkocht via de webwinkel van de NKC. De koper ontvangt een pdf-document. Deze is te printen of te bekijken op een laptop, tablet of smartphone. Leden betalen € 9,95 per camperroute, niet-leden € 14,95.