Weinsberg lanceert twee nieuwe halfintegralen

Weinsberg voegt twee nieuwe indelingen toe aan de halfintegraalserie Caraloft. Met de nieuwe 650 MGH en 700 MXH komt het merk uit de stal van Knaus Tabbert op in totaal zeven indelingen.

Weinsberg Caraloft

De Caraloft 650 MGH is zeven meter lang en heeft een tweepersoonsbed dwars achterin. Bij een maximaal gewicht van 3.500 kilogram blijft er een laadvermogen van 730 kilogram over. De verswatertank heeft een overloopventiel: tijdens het rijden kan er tien liter in de tank. Dat is de door de fabrikant aanbevolen hoeveelheid tijdens het rijden. Op de plaats van bestemming sluit je het ventiel en kun je honderd liter water tanken.

De 650 MGH heeft vier goedgekeurde zitplaatsen en tot zes slaapplaatsen. De keuken heeft drie kookpitten en een koelkast van 145 liter. Een Truma Combi-6 zorgt voor de verwarming. De prijs wordt naar verwachting ongeveer 55.000 euro.

De Caraloft 700 MXH is 7,43 meter lang en achterin staat een queensbed, met aansluitend het zogenaamde Raumbad. Deze uitvoering heeft ook een maximaal gewicht van 3.500 kilogram en heeft nog 650 kilogram laadvermogen over. De wagen heeft eveneens vier zitplaatsen en tot zes slaapplaatsen. Bij de Caraloft van Weinsberg kun je heel wat extra’s bestellen om er je eigen camper van te maken. Van aluminium wielen en een luifel tot hefbed en navigatie. Ook zijn er meerdere voordelige accessoirepakketten op de Caraloft te bestellen. De 700 MXH blijft in Nederland naar verwachting net onder de 57.000 euro.