Kampeerkriebels op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Een proefrit maken met je favoriete camper, overnachten op de camperparkeerplaats en een bezoekje brengen aan het buscamperplein. Van 7 oktober tot en met 11 oktober kan het allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.
KCJ A3 Plattegrond 2209 3
KCJ A3 Plattegrond 2209 3


Het thema van de beurs is dit jaar La Douce France, waardoor de bezoeker zich al vanaf de entree in de sferen van het populairste vakantieland van de Nederlander begeeft. Ook dit jaar zijn op de beurs natuurlijk de nieuwste modellen campers en caravans te zien. Ook de laatste trends op kampeergebied en accessoires zijn er te vinden.

De NKC is ook aanwezig op de beurs in hal 12 met de NKC-stand en het NKC-terras. Verder staat de NKC in hal 10 op de app-square met de app Campercontact. Hier kunnen bezoekers alles te weten te komen over de app.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar. Over de beurs verspreid staan negen stemzuilen, waar de bezoeker een stem op zijn favoriete camper kan uitbrengen. Dit is in tegenstelling tot vorig jaar een echte publieksprijs. Er kan gestemd worden in de categorieën buscamper, halfintegraal en integraal. De winnaars worden in januari bekendgemaakt op de Caravana.

Wie de beurs wil bezoeken met een oudere camper op diesel, die niet binnen de milieuzone mag komen, kan gebruik maken van parkeerterrein P2, aan de westkant van de Jaarbeurs. Op dit terrein is ook een tijdelijke camperplaats met ruimte voor tweehonderd campers. Voorzieningen zijn er niet en een overnachting kost € 15,-.

Klik hier voor de plattegrond.