Bezoekersrecord op Caravan Salon Düsseldorf

De Caravan Salon in Düsseldorf heeft dit jaar voor het eerst meer dan 200.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er zo’n 10.000 meer dan in 2014. De organisatoren spreken dan ook van een succesvolle beurs.
CS 1
CS 1


Ook dit jaar waren weer veel bezoekers uit het buitenland, waaronder veel Nederlanders, op de beurs aanwezig.. De exposanten waren blij met de hogere verkoopcijfers. “Dit jaar had 55 procent van de bezoekers concrete plannen voor een aankoop. Dat is heel goed nieuws omdat deze beurs als een trendmeter voor het komende seizoen geldt. De grote belangstelling voor deze beurs toont aan hoe belangrijk de caravan en de camper als vakantievorm zijn in onze maatschappij”, zegt Joachim Schäfer, managing director van Messe Düsseldorf GmbH.

Het kampeerterrein van de beurs, het Caravan Center, telde dit jaar meer dan 70.000 overnachtingen. Ook dat is een record.

Ook de NKC was aanwezig in Düsseldorf en mocht zich verheugen in een grote aanloop bij de stand.  Een 55-inchtouchscreen met daarop de app Campercontact , trok de aandacht van vele nieuwsgierigen.

Wie de beurs heeft gemist, maar toch een indruk wil krijgen van de laatste trends op campergebied, kan een kijkje nemen op NKC TV. En anders is er van 7 tot en met 11 oktober de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht.