Camptoo neemt deel aan startup week Google

Camptoo, het deelplatform voor campers en caravans, mag als een van de vijftien startups deelnemen aan de Google NL Startup Week.
Camptoo
Camptoo

Deze week is in het leven geroepen om lokale ondernemingen te ondersteunen en snel vooruitgang te laten boeken door de ruime ervaring van de mentoren.

Camptoo stond op 14 oktober 2015 een jaar live en heeft een goed eerste seizoen gehad. De meer dan honderd camper- en caravaneigenaren hebben via Camptoo in totaal vele tienduizenden euro’s verdiend door hun kampeermiddel te verhuren aan medekampeerders. Daarnaast hebben huurders via Camptoo gemiddeld 20 procent kunnen besparen op de huurkosten. Meer dan honderd campers en caravans op het platform is een mooi begin, maar dat betekent dat er nog zo’n 539.900 geregistreerde campers en caravans in Nederland gemiddeld 48 weken per jaar stil staan.

Google NL Startup Week is onderdeel van het wereldwijde Google Launchpad program, die startups in elk stadium ondersteunt met middelen, online content, mentorschap en training die nodig is om te slagen. Voor meer informatie, klik hier.