Leden bezoeken massaal NKC-bijeenkomsten

Een recordaantal van 1.235 leden heeft afgelopen maand gebruikgemaakt van de mogelijkheid om op een van de zeven regioledenbijeenkomsten mee te praten over het beleid van de NKC.
Regioledenbijeenkomst NKC
Regioledenbijeenkomst NKC


Plannen voor 2016 om het NKC-aanbod ook beperkt voor niet-leden open te stellen, zoals bij de app Campercontact is gebeurd, werden met instemming begroet. Ook was er veel aandacht voor de NKC Camper Experience, die van 21 tot en met 24 april plaatsvindt op en rond het circuit van Zandvoort.

Ook het gegeven dat de NKC volgend jaar veertig jaar bestaat, kwam aan de orde. Ter gelegenheid hiervan vindt volgend jaar onder meer een landelijke ledenbijeenkomst plaats, die in plaats komt van de gebruikelijke bijeenkomsten per regio. “Bij wijze van experiment”, zegt directeur Stan Stolwerk. “We vinden het contact met de leden heel belangrijk en bij een landelijke bijeenkomst kunnen leden contact hebben met kantoorafdelingen, zoals communicatie, verzekeringen, reizen, advies en camperplaatsontwikkeling. Ter inspiratie en om kennis uit te wisselen. Als dat goed werkt, kunnen we dat vaker doen.” Uiteraard is er op deze landelijke ledendag ruimte voor inbreng vanuit de regio’s, zoals die er nu ook is op de regionale bijeenkomsten.

Op een van de bijeenkomsten heeft Campervideo een interview gehouden met Stan Stolwerk over de toekomst van de NKC.