Campercontact.nl volledig vernieuwd

De volledig vernieuwde website Campercontact.nl staat sinds donderdag 12 maart live. De site heeft niet alleen een metamorfose ondergaan, maar bevat ook nieuwe functionaliteiten om het gebruikersgemak te verbeteren.
CC Nieuw
CC Nieuw


Zo kunnen gebruikers voortaan in één oogopslag via de kaart hun favoriete locaties zien, plus al hun beoordelingen, routes en wijzigingen. Bovendien zijn routes eenvoudig via de website te plannen en is het nu ook mogelijk om per land camperlocaties op het navigatiesysteem te installeren.

Verder is het zoekmenu verbeterd. Op de nieuwe website worden bij de zoekresultaten nu ook alternatieve camperlocaties in de buurt van een plaats getoond, mocht er in de opgegeven plaats geen locatie bekend zijn. Wie even geen inspiratie heeft voor het soort locatie, kan ook zoeken via de diverse inspirerende themapagina´s.

De nieuwe site heeft een nieuw beveiligd inlogsysteem. Wie al een account bij Campercontact.nl heeft, moet een nieuw wachtwoord opgeven. De gebruikersnaam blijft ongewijzigd en alle gebruikersdata blijven behouden. Bekijk alle nieuwe opties via www.campercontact.nl.

We zijn benieuwd naar wat jullie vinden van de vernieuwde website. Laat een reactie achter op het forum.