Nu ook routes voorbereiden en delen op Campercontact

Vooraf een route uitstippelen en opslaan in je telefoon of tablet: het is een van de nieuwe mogelijkheden van Campercontact, dé website met camperplaatsinformatie. Tablet op het dashboard en rijden maar.
CC Nieuw
CC Nieuw


Met de nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers een route voorbereiden op de website Campercontact.com en deze in een tablet of telefoon importeren, door in te loggen op de app. Ook is het nu mogelijk om tijdens het rijden een route op te nemen en vast te leggen. Is de route de moeite waard? Deel die dan met anderen, zodat ze de route kunnen opslaan en eventueel kunnen narijden.

Op de website Campercontact.com staan inmiddels ruim 18 duizend locaties in 38 landen. Veelal verzameld door camperaars zelf, die locaties kunnen aanmelden, beoordelingen plaatsen, wijzigingen doorgeven en ook foto’s en video’s kunnen toevoegen. Sinds twee jaar is er ook een app beschikbaar, met alle camperplaatsinformatie en vergelijkbare functionaliteiten. Behalve in het Nederlands, is de informatie hierop ook beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.