Caravan Salon Düsseldorf bijna van start

Onder het motto ‘Jouw nieuwe venster naar de wereld’ wordt de Caravan Salon Düsseldorf weer gehouden, de grootste beurs ter wereld op het gebied van mobiele vrijetijdsbesteding. Van 29 augustus tot en met 6 september 2015 kunnen bezoekers er terecht voor een compleet overzicht van de markt, innovaties en de laatste trends op campergebied.
Caravansalon2015 2
Caravansalon2015 2


Er zijn dit jaar meer dan tweeduizend vrijetijdsvoertuigen te zien. Campers en caravans staan in hal 9 tot en met 12 en 14, 16 en 17. Ook dit jaar is er een aparte hal voor de populaire buscamper gereserveerd, namelijk hal 15.

Naast het grote aanbod van campers en caravans zijn er volop activiteiten zoals een e-bike-parkoers, een oldtimertentoonstelling. Voor de kinderen is er een spel-, knutsel- en amusementsprogramma.

Ook de NKC is aanwezig om de Campercontact app onder internationale aandacht te brengen.  De NKC-stand is natuurlijk te bezoeken: hal 7, standnummer A36.

Camperaars die in hun eigen camper willen overnachten kunnen terecht op beursparkeerplaats P1. Een staplaats zonder voorzieningen kost 18 euro per dag. Hiervoor kan het beste genavigeerd worden naar het adres: Am Staad, 40474 Düsseldorf. Het is dit jaar ook mogelijk om een staplaats online te reserveren.

Meer informatie over programma, openingstijden en tickets: www.caravan-salon.com.