Camperplaats Borne vervalt

Camperplaats de Koem aan de Grotestraat in Borne komt te vervallen. De locatie maakt deel uit van een parkeerplaats die wordt heringericht.
Borne

In het nieuwe plan is geen ruimte opgenomen voor een nieuwe camperplaats. Wel heeft de gemeente plannen voor een alternatieve locatie elders in Borne. Waar deze nieuwe camperlocatie komt, wordt later bekendgemaakt. De werkzaamheden rondom de herinrichting van parkeerplaats de Koem vinden in de eerste helft van 2015 plaats.

Wie met de camper in de buurt van Borne wil overnachten, kan terecht op Pleisterplaats Rabo Scheele in Hertme of camperplaats Eulerhook in Oele.

Ook is in Saasveld een nieuwe camperplaats geopend naast minicamping de Höft. De locatie beschikt over vier verharde plekken, stroom, wifi en sanitair. Er is een tappunt voor schoon water, een afvoerpunt van afvalwater en een loosput voor de toiletcassette. Wie dit jaar nog een bezoekje aan de camping wil brengen, moet snel zijn: de camping is van 1 november tot en met 28 februari gesloten.