Vuurwerkvrije camperplaatsen

Veel camperaars trekken de komende feestdagen er weer op uit. Maar niet iedereen heeft zin in het geknal rond de jaarwisseling, zeker niet als je met een huisdier op pad bent. Veel camperaars zijn daarom op zoek naar een vuurwerkvrij plekje voor hun camper. Een vraag hierover op de NKC Facebookpagina leverde veel tips op.
1484360775 4C9547e936 O

1484360775 4C9547e936 O

Wie in Nederland wil blijven kan volgens de vele reacties terecht in onder meer Lemmer, Zeewolde en Diepenheim. Ook zijn drie kampeerterreinen van Staatsbosbeheer tijdens de jaarwisseling gegarandeerd vuurwerkvrij.

Ook kwamen tips voor buitenlandse plaatsen binnen. Zo schrijft Marco Rietveld op Facebook: ‘Ik zeg: op naar Frankrijk! Daar steken ze te pas en te onpas vuurwerk af, het hele jaar door en vooral op 14 juli... maar niets rond oud en nieuw. Dit met uitzondering van de grote steden, maar daar wil je sowieso niet zijn.’ Ook op de Portugese Camperstop Messines hoef je niet bang te zijn voor geknal: ‘Jazeker! Gegarandeerd vuurwerkvrij bij ons, maar mogelijk een beetje uit de richting...’:-)

Het is nog mogelijk om een tip op Facebook achter te laten. Op Campercontact.nl staan deze vuurwerkvrije camperplaatsen: Watersportcentrum Tacozijl, sitecode 21389, Camperpark Diepenheim, sitecode 26994, Camperpark de Wielewaal, sitecode 21, De Zwaan, sitecode 10919.