Nieuw platform voor camperaars

De NKC lanceert morgen een nieuw platform voor camperaars. Daarmee speelt de NKC in op de wensen en behoeften van deze snel groeiende groep. De geheel vernieuwde website biedt inspiratie, informatie en interactie.
Schermafbeelding 2014 03 31 Om 171455

Veel kilometers

Camperaars maken niet alleen heel veel kilometers op de weg, maar begeven zich ook meer dan gemiddeld op de digitale snelweg. Maar liefst 92 procent maakt onderweg gebruik van internet. Ook hebben velen een tablet: ruim 64 procent. De NKC speelt in op de digitale behoefte van deze doelgroep, met een compleet vernieuwde website. De nieuwe website is fris, overzichtelijk en heeft veel nieuwe functionaliteiten. Iedere kampeerautobezitter vindt er iets van zijn of haar gading.

Inspiratie en expertise

De NKC inspireert. Camperaars zijn avonturiers, die buiten de gebaande paden durven te treden. Dat maakt hun reizen origineel en gewild. De routes voor en door camperaars op de nieuwe website kan iedereen inzien en gebruiken. De NKC heeft een naam als het gaat om camperexpertise en het delen van deze kennis. Tips en advies over gasinstallaties, winterbanden, parkeren, schorsen, milieustickers, lading, het staat allemaal op de nieuwe website, die makkelijk doorzoekbaar is. Toegankelijk voor iedereen. Op het forum kunnen startende camperaars en oude rotten al hun vragen kwijt of discussies starten.

Kortom, kom morgen een kijkje nemen op de nieuwe website. Laat je inspireren!