Camperinformatieavonden in maart en april

Er zijn deze periode weer informatieavonden en -middagen over campers en camperen.
Frans Presentatie

Zo geeft NKC-medewerker Frans Hoofwijk 12 maart een lezing bij Kampeercentrum De Jong in Hillegom en op 18 maart bij Stijkel Campers in Harderwijk over alles waar een beginnend camperaar aan moet denken: het gebruik van een camper, overnachten, camperplaatsen en de Campercontact-app.

Voor wie alles wil weten over het energiebeheer in de camper staan lezingen gepland van 19 maart tot en met 9 april bij Bruggink caravans & campers in Borculo, Mobiledrôme & Partners in Roosendaal, Kampeercentrum de Jong in Hillegom en Ron Hazenberg in Oude Pekela. De specifieke data staan in de agenda op de website weergegeven. Inschrijven voor een lezing kan via het deelnemende bedrijf. Aanvang van de bijeenkomsten is 19.15 uur, het einde is om 21.30 uur.

Ook Hans Groenendijk van reis- en promotieorganisatie Cagrom organiseert dit voorjaar weer twee informatieavonden voor beginnende en aspirant-camperaars. Op vrijdag 14 maart is hij te gast bij Mobiledrome in Roosendaal (Oud Gastel) en op vrijdag 11 april spreekt hij bij Cannenburg Caravans & Campers in Almere. Beide bijeenkomsten beginnen om 19.15 uur en duren tot ongeveer 22.30 uur. De toegang is € 7,50 per persoon en vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Verder houdt Groenendijk nog twee informatiemiddagen over reizen in Oost-Europa: op zaterdag 15 maart bij Mobiledrome in Roosendaal (Oud Gastel) en op zaterdag 12 april bij Cannenburg Caravans & Campers in Almere. Deze bijeenkomsten zijn van 13.30 tot 16.30 uur en kosten eveneens € 7,50 per persoon. Ook hiervoor moeten belangstellenden zich aanmelden.