Familie Fonteyn neemt prijs in ontvangst

Paul en Corrie Fonteyn, beheerders van de winnende camperplaats van de verkiezing Camperlocatie van het jaar 2014, hebben de bij de titel behorende oorkonde uitgereikt gekregen. Deze ontvingen zij uit handen van Theo Coolen, NKC-regiovoorzitter Zuid.
Familie Fonteyn

Vorige week werd bekend dat de camperplaats in Weert de meeste stemmen kreeg bij de verkiezing. Ruim 26 procent stemde op deze camperplaats via www.nkc.nl. Vorig jaar eindigde de camperplaats van de familie Fonteyn nog op de tweede plaats bij de verkiezing. Toen eindigde nummer 2 van dit jaar - SVR-camping ’t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede – als eerste. Nummer 3 van dit jaar is camperplaats Afslag Nagele in Flevoland. Zij kregen respectievelijk 14 en 12 procent van de stemmen. 

Belangrijke kenmerken van de winnende locatie zijn volgens de stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats, namelijk op een afgesloten terrein langs het kanaal. Volgens de stemmers is alles op de locatie tot in de puntjes verzorgd. Recent is het aantal plaatsen bij de familie Fonteyn uitgebreid tot in totaal twintig plekken. 

Meer informatie over de top drie is te vinden op www.campercontact.nl onder de sitecodes 11732, 15694 en 6555.