Nieuwe Kampeerauto morgen in de bus en op de app

De nieuwste Kampeerauto wordt morgen weer bij alle leden thuisbezorgd. Nieuw is dat leden het magazine vanaf vrijdag ook online kunnen lezen via de NKC Magazine-app.
Nkc App

In dit nummer worden onder andere tien vragen over accu’s beantwoord. Welke type’s accu zijn er? Hoeveel accu’s zitten er in een camper en wat moet er met de accu gebeuren als de camper de stalling in gaat? Ook doet Kampeerauto verslag over een drietal AL-KO-onderstellen met verschillende veringen.

Met het voorjaar in het vooruitzicht, staat in deze editie verder een aantal tips over het reisklaar maken van de camper. Hoe zit het met de gasvoorziening? En zijn alle vloeistofreservoirs voldoende gevuld? Zaken die gecheckt moeten worden voordat de reis kan beginnen. Wie nog op zoek is naar een zwerftocht langs mooie plekken in Nederland, kan in dit nummer zes ideeën opdoen.

Met de nieuwe app kunnen leden het magazine nu ook onderweg lezen, zonder te hoeven wachten tot thuiskomst. Behalve de nieuwste uitgave, kunnen zij ook oude edities inzien. Geïnteresseerden die niet lid zijn van de NKC, kunnen een proefnummer van het magazine Kampeerauto en de NKC Campergids inzien. De app is beschikbaar voor apparaten met een Android- of iOs-besturingssysteem en is gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Bekijk hier de veelgestelde vragen.