Vekabo maakt genomineerden bekend

De Vekabo heft de genomineerden bekend gemaakt voor de verkiezing Vekabo Camping van het jaar 2015. Van het zevental staat er slechts één op Campercontact.nl.
VEKABO

De gelukkigen zijn Camping De Hal in Den Burg, Camping De Pit in Rumpt, Minicamping Venema in Koudum, ZomersBuiten in Oude Pekela, Hovershof in Velden, Landschapscamping De Zonnehoeve in Zonnemaire en Pergama Landjuweel in Haaren.

Campings doen mee aan de verkiezing wanneer deze door gasten worden voorgedragen. Een jury selecteert vervolgens per regio een genomineerde. Hierbij telt naast het aantal de stemmen van de gasten ook de algemene uitstraling van de camping mee.

Komende weken bezoekt een mystery guest de campings om deze te beoordelen. De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 22 januari 2015 op de Caravana in Leeuwarden bekend gemaakt.

Wanneer een camping op Campercontact.nl staat, is deze campervriendelijk. Dat wil zeggen dat er stroom is, een loosput voor vuil water en cassettetoilet en een mogelijkheid om schoon water in te nemen. Alleen Zomers Buiten in Oude Pekela voldoet aan al deze eisen. De andere campings ontberen een of meer van deze voorzieningen. Dat zegt overigens niks over het camperplezier dat op deze locaties is te beleven.

Kijk ook op: www.vekabo.nl.