Caravan Salon Düsseldorf van start

Onder het motto ‘Ontdek jouw wereld’ wordt de Caravan Salon Düsseldorf weer gehouden, de grootste beurs ter wereld op het gebied van mobiele vrijetijdsbesteding. Van 29 augustus (vakdag) t/m 7 september 2014 zijn hier niet alleen de nieuwste modellen te zien, maar kun je je ook laten informeren over innovaties en de laatste trends op campergebied.
Caravan Salon

Met een nog groter aanbod aan voertuigen, meer dan 1.900, waaronder luxueuze droomcampers, tweepersoonscampers en compacte integraal campers, valt er dit jaar dan ook weer veel te bekijken voor de liefhebber.

Aan de nog steeds aan populariteit winnende buscamper is zelfs een hele hal (hal 12) gewijd. Deze compacte voertuigen zijn zowel bij families als bij kopers in alle leeftijdscategorieën populair.

Ook de NKC is aanwezig om de Campercontact app onder internationale aandacht te brengen.  De NKC-stand is natuurlijk te bezoeken: hal 9, standnummer B01.

Campers die graag in hun eigen camper willen overnachten kunnen terecht op beursparkeerplaats P1. Een staplaats zonder voorzieningen kost 15 euro per dag. Hiervoor kan het beste genavigeerd worden naar het adres: Am Staad, 40474 Düsseldorf.

Meer informatie over openingstijden en tickets: www.caravan-salon.com.