Beursseizoen najaar 2014 van start

Het beursseizoen gaat weer van start. Nieuwe en geïnnoveerde campermodellen van 2015 staan in het najaar weer op verschillende locaties in de schijnwerpers. Ook is er tijdens de diverse beurzen aandacht voor populaire vakantiebestemmingen en komen de nieuwste snufjes op het gebied van accessoires aan bod.
Beurzen

De meeste camperfabrikanten hebben de afgelopen maanden al een tipje van de sluier gelicht als het gaat om de nieuwe modellen voor het seizoen van 2015. Behalve de nieuwe chassis’ van onder meer Fiat en Iveco, die camperbouwers uitdaagden tot het ontwerp van een nieuwe behuizing, zijn er meer interessante innovaties.
Een trend die zich al eerder heeft ingezet, is dat veel camperbouwers pas op de plaats maken. Onder meer onder druk van de economische teruggang slanken ze het scala aan modellen en keuzemogelijkheden af en concentreren zij zich vooral op het verbeteren van bestaande modellen. Ook is het opvallend dat steeds meer fabrikanten zich richten op modellen uitsluitend voor stellen.

Wie de campernieuwtjes graag in ‘in levende lijve’ wil zien, kan hiervoor terecht op de onderstaande beurzen.

30 augustus t/m 7 september     Caravan Salon, Messe Düsseldorf
16 t/m 20 september                       50PlusBeurs & CamperExpo, Jaarbeurs Utrecht
19 t/m 21 september                       Camperbeurs Hardenberg
8 t/m 12 oktober                                Kampeer en Caravan Jaarbeurs, Jaarbeurs Utrecht
11 t/m 19 oktober                              Mobicar, Brussel

Kijk ook in de agenda.