Caravan Salon Düsseldorf op NKC TV

De Caravan Salon in de Messe te Düsseldorf gaat alweer z’n tweede en laatste weekeinde in. De beurs is tot nu toe goed bezocht en er klinken veel positieve geluiden voor het komende kampeerjaar. Op NKC TV is een sfeerimpressie te zien van de grootste caravan- en camperbeurs ter wereld.
CSD4 6Sept1

Halverwege de beurs hadden meer dan 108 duizend kampeerliefhebbers de Messe bezocht, wat 11 duizend meer is dan op hetzelfde moment vorig jaar. Veel bezoekers komen niet alleen kijken, maar gaan ook over tot aankoop van een kampeermiddel, zo laat de beursorganisatie weten. Maar liefst 60 procent van de kampeerautofabrikanten wist de eerste dagen al campers te verkopen. De kampeerbranche hoopt dat met de goede start van de beurs weer een impuls wordt gegeven aan de branche.

Kampeerauto’s in de middenprijsklasse blijken erg populair, maar de grootste vraag betreft nog altijd de caravans. Ook hier vallen modellen in de middenprijsklasse het meest in de smaak, maar ook de luxe, duurdere modellen doen het goed dit jaar.

De Caravan Salon is nog tot en met zondag 8 september aanstaande geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Klik hier voor de reportage op NKC TV.