Vliegende start voor inschrijving NKC-camperreizen

Eén van de reizen uit het NKC-camperreizenprogramma was maandagochtend 7 oktober een uur na de opening van de inschrijving al volgeboekt.
Camperreizen 7Okt1

Het gaat om een zogenaamde basic-reis naar Turkije, volgens een nieuwe formule van de NKC. Daarbij ondernemen deelnemers minder in groepsverband. “Dit laat duidelijk zien dat we met deze formule voldoen aan een behoefte”, zegt manager producten en diensten Eric Zeevalk van de NKC. De klassieke groepsreis naar dezelfde bestemming, met een geheel verzorgd programma, was overigens bijna net zo snel volgeboekt.

Donderdag 3 oktober hebben leden de reisgids NKC Camperreizen tegelijk met het ledenmagazine Kampeerauto ontvangen en vanaf maandag 7 oktober om 10.00 uur konden zij één van de 64 reizen boeken. Op het hoogtepunt waren bijna driehonderd leden tegelijk online en ook de telefoon stond geen moment stil. Opvallend is dat vooral de reizen naar de randen van Europa in trek blijken, zoals de Noordkaap, Rusland, Oekraïne, Oost-Europa en Griekenland. De inschrijving voor vier reizen naar Marokko was al eerder geopend en deze reizen zijn ook al volgeboekt.

Bekijk hier de digitale reisbrochure.