Campershow Ron Hazenberg morgen van start

In een ruime hal aan de A12 in Duiven gaat vanaf morgen de Campershow van Ron Hazenberg van start. Van 16 tot en met 26 oktober staan hier campermodellen van de merken Chausson, Laika, Rapido en Morelo tentoongesteld.
Ron Hazenberg 620X325 15Okt1

Toen de organisatie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs bekendmaakte dat de beurs dit jaar niet werd gehouden, besloot Hazenberg zelf een camperbeurs te organiseren. Op deze manier kunnen de nieuwste campermodellen toch worden getoond aan het publiek. Voor de beurs zijn enkele modellen uit de showroom in Oude Pekela tijdelijk verplaatst naar de hal in Duiven.

Woensdag 16 oktober wordt extra aandacht geschonken aan het merk Morelo. Donderdag staat in het teken van de merken Chausson en Rapido en vrijdag wordt er extra aandacht gegeven aan het merk Laika. Zaterdag en zondag kunnen bezoekers een impressie opdoen van de nieuwe collectie voor 2014. Ook de NKC is aanwezig met een stand om bezoekers te informeren over camperen.

In week 44 worden alle nieuwe modellen in de hal vervangen door jonge occasions. Daaropvolgend wordt van 8 tot en met 24 november de Occasionshow gehouden.

Voor meer informatie over Ron Hazenberg en de Campershow, zie de website www.ronhazenberg.com. De vestiging in Oude Pekela is gedurende deze periode geopend. Van maandag tot en met vrijdag is de show van 11.00 tot 19.00 uur toegankelijk. Zaterdag kunnen bezoekers er van 11.00 tot 17.00 uur terecht en zondag is de hal geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De show is te bezoeken aan de Geograaf 9, 6931 EW te Duiven.