Open dagen bij camperbedrijven

Dit weekend houden verschillende camperbedrijven in Nederland de deuren weer open voor bezoekers. Zo viert Volkswagen Campers het 25-jarig bestaan van California, houdt Booij Dethleffs Centre het After Rent Occasion weekend en is bij Bax Totaalrecreatie wederom de Kampeerbelevenis.
Kampeerbelevenis 1Nov1

Wie de 25-jarig Jubileumshow van California bij Volkswagen Campers in Amersfoort bezoekt, is verzekerd van een feestje. Volkswagen Campers trakteert de bezoekers gedurende de show op stamppotten en wijn. Camperaars met een California-camper kunnen hun bijzonderste campermoment op papier meenemen en deze op het jubileumbord prikken, om zo een boeiende bundeling aan California-belevenissen te verzamelen.

Bij Booij Dethleffs Centre Almere worden de huurcampers van het afgelopen jaar te koop aangeboden. Dit om plaats te maken voor de nieuwe modellen, die in 2014 de verhuur in gaan. Het weekend staat in het teken van Frankrijk, wat betekent dat bezoekers een crêpe kunnen nemen bij de koffie en mee kunnen doen aan een potje jeu de boules.

Verder houdt Kampeerbelevenis in het zelfde weekend voor het derde jaar op rij de kampeerbeurs bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk. Naast presentaties van diverse caravan- en campermerken, zijn er tal van kampeerartikelen te koop. De toegang is gratis en een parkeerticket kost € 3,-.

De NKC is dit weekend bij zowel Booij Dethleffs Centre en Bax Totaalrecreatie aanwezig om het camperen te promoten. Bij Volkswagen Campers staat de NKC op 9 en 10 november.