Bovag ontwikkelt keurmerk schadeherstel

Bovag Caravan- & Camperbedrijven komt per 1 maart 2014 met een nieuw keurmerk voor schadeherstel. Dat heeft de brancheorganisatie gisteren tijdens de jaarvergadering bekendgemaakt.
Logo BOVAG 26Nov2

De aangesloten bedrijven willen zich hiermee bij zowel klanten als verzekeraars als schadeherstelspecialist kunnen onderscheiden. De afgelopen jaren leggen namelijk ook gewone autoschadebedrijven zich steeds meer toe op schadeherstel van campers en caravans.

'Een landelijk dekkend netwerk, meer transparantie en het ontzorgen van verzekeraars en klanten zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het keurmerk. Met bijna driehonderd aangesloten caravan-, camper- en vouwwagenbedrijven zien wij ruim voldoende mogelijkheden om aan de wensen en eisen van de markt te voldoen', aldus Toine Crone, manager van Bovag Caravan- & Camperbedrijven, in de Bovagkrant.

Leden bemachtigen het keurmerk wanneer zij aan de eisen voldoen op het gebied van onder andere opleiding, uitrusting, bereikbaarheid en capaciteit. De komende maanden worden de voorwaarden voor het keurmerk nader uitgewerkt.