NKC lanceert app Campercontact.nl

De NKC heeft een app ontwikkeld waarmee alle 14 duizend camperplaatsen van de website Campercontact.nl ook met smartphones en tablets te vinden zijn.
Afbeelding Iphone 5 Campercontact Actueel 8Mei2

De app functioneert ook offline, zodat informatie ook zonder internetverbinding te raadplegen is. De iOS-versie van de app, voor de iPhone en de iPad, is vandaag gelanceerd, over enkele weken volgt een versie die geschikt is voor apparatuur met een Android-besturingssysteem, waar toestellen zoals een Samsung, HTC, LG en Sony mee zijn uitgerust.

Campercontact.nl is de site van de NKC met 14 duizend camperlocaties en campervriendelijke campings in 38 landen, waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om foto´s en beoordelingen achter te laten en nieuwe locaties toe te voegen. Met de nieuwe app kan dit ook. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om de locatie te markeren waar ze hun camper hebben neergezet of met behulp van de navigatiesoftware op hun smartphone de route naar een locatie te bepalen.

De app, die is ontwikkeld in samenwerking met een groot aantal leden van de NKC, is gratis voor leden. Voor niet-leden is er een gratis probeerversie, met beperkte mogelijkheden en een deel van de locaties. Zij betalen € 5,49 voor de volledige uitvoering. De iOS-versie van de app is verkrijgbaar in de App Store, met de zoekterm camperplaats, de Android-versie is over enkele weken te verkrijgen via Google Play.

Meer informatie en een handleiding is te vinden op Campercontact.nl.