App Campercontact.nl nu ook voor Android

De app voor Campercontact.nl die de NKC vorige week voor iPhone en iPad succesvol heeft gelanceerd, is nu ook beschikbaar in een versie die geschikt is voor apparaten met een Android-besturingssysteem.
Afbeelding Iphone 5 CC Voor Android 17Mei1

Hiermee zijn toestellen zoals een Samsung, HTC, LG en Sony uitgerust. De iOs-versie is inmiddels 5.000 keer gedownload en heeft positieve reviews gekregen.

Met de app zijn alle 14.000 camperplaatsen van de website Campercontact.nl met smartphones en tablets te vinden. De app functioneert ook offline, zodat informatie zonder internetverbinding te raadplegen is.

Campercontact.nl is de site van de NKC met 14 duizend camperlocaties en campervriendelijke campings in 38 landen, waarbij bezoekers de mogelijkheid hebben om foto´s en beoordelingen achter te laten en nieuwe locaties toe te voegen.

De app is gratis voor leden. Voor niet-leden is er een gratis probeerversie, met beperkte mogelijkheden en een deel van de locaties. Zij betalen € 5,49 voor de volledige versie. De iOS-versie van de app is verkrijgbaar in de App Store, met de zoekterm NKC, de Android-versie is te verkrijgen via Google Play ook met de zoekterm NKC.

Meer informatie en een handleiding is te vinden op Campercontact.nl. Hier vindt u ook de veel gestelde vragen terug.