Caravan Salon Düsseldorf bijna van start

De Caravan Salon in Düsseldorf staat weer voor de deur. ‘s Werelds grootste recreatiebeurs wordt gehouden van 30 augustus (vakdag) t/m 8 september. Hier kan weer op een ware explosie aan voertuigpresentaties worden gerekend.
Dusseldorf 2013 1 28Aug3

Van alle merken die in Nederland verkrijgbaar zijn, worden op de beurs de nieuwste modellen getoond. Vorig jaar was al een trend naar compactere campers te signaleren en die trend zet zich in 2014 onverminderd voort. Diverse merken komen met smallere, kortere en lichtere campers. Ook spelen benzinebesparende innovaties een belangrijke rol.

Bezoekers van de beurs die graag willen overnachten met hun camper kunnen terecht bij het Caravan Center voor € 15 per nacht. Hiervoor kan het beste genavigeerd worden naar het adres: Am Staad, 40474 Düsseldorf.

Meer informatie over openingstijden en tickets zie www.caravan-salon.com. Ook is er een handige gratis app te downloaden met een overzicht van alle exposanten en waar zij zich bevinden op de beurs. Deze app is zowel voor Android als iPhone-apparaten beschikbaar.