Camperestafette

Ben je op zoek naar jouw eerste camper? De NKC helpt je graag een handje! In september 2021 is de NKC Camperestafette gehouden in samenwerking met de Erwin Hymer Group en hebben vier koppels in negen dagen vier verschillende campersoorten getest. Op deze pagina lees je alles over de reis en de ervaringen van de camperaars, zodat je zelf ook beter een keuze voor je eerste camper kunt maken.


Er zijn zo veel verschillende campers. Op zoek naar je eerste camper zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Of weet je niet eens waar je moet beginnen. Het volgen van de NKC Camperestafette is een mooi startpunt. Ga mee op reis door Friesland en ontdek de ervaringen van vier verschillende koppels in de vier populairste campersoorten.

De NKC Camperestafette in een notendop

Van 13 tot en met 21 september 2021 vond de eerste NKC Camperestafette met aspirant camperaars plaats in de regio Friesland. In totaal acht deelnemers reisden in duo’s negen dagen met vier verschillende campertypes door Friesland om kennis te maken met camperen en te ontdekken welk type camper het best bij hen past. Zij wisselden elke twee dagen van campertype, zodat ze aan het eind van de trip een indruk hebben van de voor- en de nadelen van de alkoof, integraal, halfintegraal en buscamper. Hun belevenissen en hun zoektocht naar de ideale camper is vastgelegd in tekst, foto’s en videobeelden. Deze content zet de NKC in om andere camperaars (in spe) te informeren en te inspireren.

Hier onder lees je meer over de verschillende campers die mee gaan, het programma, de deelnemers en komt gaandeweg steeds meer content van de NKC Camperestafette. 

Laatste update: