Test vier campers!

Ga mee 9 dagen op reis door Friesland

Meld je direct aan

Camperestafette

Ben je op zoek naar jouw eerste camper? De NKC helpt je graag een handje! In september wordt de NKC Camperestafette gehouden in samenwerking met de Erwin Hymer Group en krijg jij de kans in negen dagen vier verschillende campersoorten te proberen.

Er zijn zo veel verschillende campers. Op zoek naar je eerste camper zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Of weet je niet eens waar je moet beginnen. Eerst een camper huren om er achter te komen wat er bij je past, is een optie. Maar wel tijdrovend en complex wanneer je alle verschillende types wilt proberen. Tijdens de NKC Camperestafette krijg je de kans de vier populairste campertypes te testen in negen dagen, zonder dat je daar voor hoeft te betalen.

De NKC Camperestafette in een notendop

Van 13 tot en met 21 september 2021 vindt de eerste NKC Camperestafette met aspirant camperaars plaats in de regio Friesland. In totaal acht deelnemers reizen in duo’s negen dagen met vier verschillende campertypes door Friesland om kennis te maken met camperen en te ontdekken welk type camper het best bij hen past. Zij wisselen elke twee dagen van campertype, zodat ze aan het eind van de trip een indruk hebben van de voor- en de nadelen van de alkoof, integraal, halfintegraal en buscamper. Hun belevenissen en hun zoektocht naar de ideale camper worden vastgelegd in tekst, foto’s en videobeelden. Deze content zet de NKC in om andere camperaars (in spe) te informeren en te inspireren.

Hier onder lees je meer over de verschillende campers die mee gaan, het programma van de NKC Camperestafette en kom je er achter hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw duo wordt gekozen als een van de gelukkige deelnemersteams.