Momo met de ferry - tien tips


- Door Jette & Rick (tekst en foto's)

Rick (29) en Jette (28) hebben hun baan opgezegd om de komende vijf maanden door Europa te reizen met hun brandweerbus Momo. Momo is een Mercedes-Benz 408 uit 1974 die vroeger werd gebruikt door de Duitse vrijwillige brandweer. Van buiten is de bus nog origineel maar van binnen is de bus omgebouwd tot camper.


Inmiddels zijn Rick en Jette al in de Balkan. Ze hebben aardig wat overtochten gemaakt met Momo. Dit gaat de ene keer beter dan de andere. Tien tips om je camperreis met de ferry zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. 

Dit bericht is geplaatst in de categorie Reisverhalen met de tags: Balkan, camper, vanlife, Momo, firetruck, overtocht, ferry.

Reacties


Indien je naar Griekenland gaat stel je dan niet te veel voor van ,,Camping on board".
Je hebt puur geluk indien je aan een open ,,gat"komt te staan en voor de rest sta je als haringen in een ton bij elkaar en kan de temperatuur heel hoog oplopen!
Wij maken altijd gebruik van vroegboek kortingen(voor eind Februari boeken en betalen) en nemen er dan ook maar een binnen hut bij.ANWB, NKC lidmaatschap geven nog extra kortingen. Bij Minoan krijg je dan ook nog eens 30% korting op de maaltijden!
Tip 11 is eigenlijk TIP 1
En tip 11: weet hoe lang en hoe hoog je camper is, inclusief eventuele fietsen of zaken op het dak.

Reageer


Log in om te reageren.