De 8 mooiste camperplaatsen van westelijk Noord-Brabant

Aan de westkant van Noord-Brabant vind je mooie steden en natuurgebieden. Tilburg, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda zijn sfeervolle steden met veel historie en gezellige terrassen. Voor natuurliefhebbers zijn Nationaal Park de Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen in deze regio te vinden. Ontdek hier de 7 mooiste camperplaatsen in westelijk Noord-Brabant.

Camperplaats The Hive, Nieuw- Vossemeer, Noord-Brabant

Deze locatie is gelegen bij een landelijke woonboerderij, omringd door een natuurvijver en fruitbomen. Bovendien is er een bijenstal op het terrein aanwezig. Op slechts 50 meter afstand ligt het Vossemeer, terwijl het gezellige centrum van Nieuw-Vossemeer ook op korte afstand te vinden is.

De sitecode van Camperplaats The Hive op Campercontact is 101439.

Camperplaats De Rucphense Weide, Rucphen, Noord-Brabant

Bij deze camperplaats is op zondag een broodjesservice beschikbaar, zodat je kunt genieten van een heerlijk ontbijtje om de dag goed te beginnen. Bovendien heeft deze locatie een gunstige ligging dicht bij de snelweg en een prachtig bos- en heidegebied, met Rucphen op slechts 1500 meter afstand. Voor hondenliefhebbers is er een hondenspeelveld aanwezig. Er is ook een ontmoetingsruimte beschikbaar, en het centrum van Rucphen is op slechts 500 meter te vinden.

De sitecode van Camperplaats De Rucphense Weide op Campercontact is 94928.

Camperplaats Wouw-Het Beekdal, Roosendaal, Noord-Brabant

Deze camperplaats is gelegen in Het Beekdal en biedt zowel plaatsen met als zonder stroomvoorziening. Het centrum van Wouw ligt op slechts 800 meter afstand, waar je kunt genieten van het historische stadscentrum. Hier kun je ook het kasteel van Wouw bewonderen. Deze locatie heeft ruimte voor 25 campers.

De sitecode van Camperplaats Wouw-Het Beekdal op Campercontact is 98581.

Camperplaats Mieke’s Hof, Hoeven, Noord-Brabant

Gunstig gelegen aan de bosrand, beschikt deze camperplaats over een boerderijwinkel waar je verschillende streekproducten kunt kopen. Op slechts 3 kilometer afstand bevindt zich het centrum van Oudenbosch, terwijl de stad Roosendaal op fietsafstand ligt.

De sitecode van Camperplaats Mieke's Hof op Campercontact is 104089.

Camperplaats De Trekvogel, Gilze en Rijen, Noord-Brabant

Bij een voormalige boerderij bevindt zich deze camperplaats. Het centrum van Molenschot ligt op slechts 1 kilometer. Op een afstand van 13 kilometer kun je het centrum van Breda vinden, wat zeker de moeite waard is voor een leuk uitstapje. De stad biedt een gezellige sfeer, en je kunt er via een mooie fietsroute naartoe rijden. Deze camperplaats heeft ruimte voor maximaal 10 campers.

De sitecode van Camperplaats De Trekvogel op Campercontact is 51335.

Camperplaats Heusden, Heusden, Noord-Brabant

Gelegen naast de jachthaven De Wiel, waar de Bergsche Maas stroomt, biedt deze camperplaats volop mogelijkheden om te genieten van de natuur via wandel- of fietstochten. Het centrum van Heusden is op loopafstand te bereiken langs de Bergsche Maas.

De sitecode van Camperplaats Heusden op Campercontact is 101091.

Jachthaven Crezée, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Noord-Brabant

Langs de dijk bevindt zich deze camperplaats, met een prachtig uitzicht op het water en de voorbijvarende bootjes. Het centrum van Lage Zwaluwe is op slechts 500 meter afstand te vinden, terwijl het centrum van Hooge Zwaluwe zich op 4 kilometer afstand bevindt. Nationaal Park de Biesbosch is bereikbaar via een veerpont. Daar kun je volop genieten van de natuur en de omliggende waterplassen. De locatie biedt plaats aan maximaal 34 campers.

De sitecode van Jachthaven Crezée op Campercontact is 60454.

Camperplaats Raamhoeve, Haaren, Noord-Brabant

Op deze camperplaats, gelegen op het terrein van een boerderij, kun je elke zaterdag om 10 uur deelnemen aan een rondleiding. Oisterwijk ligt op 6 kilometer afstand, terwijl 's-Hertogenbosch op 12 kilometer te vinden is. Bovendien bevinden de Loonse en Drunense Duinen zich op maar 6 kilometer afstand. Daar is het heerlijk wandelen en fietsen. Het centrum van Haaren is gemakkelijk te bereiken met een korte wandeling.

De sitecode van Camperplaats Raamhoeve op Campercontact is 103670.