Camperblog: Reisverhalen

Reisverhalen van camperaars


 • Twee oorlogen, een weekend

  Twee oorlogen, één weekend: het is een mooi weekend om de camper weer eens te pakken. De weersvooruitzichten zijn goed en we besluiten om richting zee en België te rijden.

  oorlog,camperreis,duinkerke 2 Reacties

 • Met de camper door de mooiste Franse dorpen

  Met de camper door de mooiste Franse dorpen

  Frankrijk barst van de mooie dorpen.Sommige behoren tot het cultureel erfgoed. Hoog tijd dus voor een campertocht langs een aantal van deze paradijsjes.

  Frankrijk,camperreis 1 Reactie

 • Reis door winters Portugal

  Leo trekt rond en overwintert met de camper in zonnig Portugal. Tenminste, dat was de bedoeling. In de praktijk bleek het iets minder zonnig, maar niet minder mooi.

  Portugal,winter,rondtrekken,Algarve 0 Reacties

 • Rondje zwerven in een Vlaams verleden

  Rondje zwerven in een Vlaams verleden langs steden in Vlaanderen die zich kenmerken door historische gevels, imposante kerken en mooie pleinen.

  GPX-bestand,reizen,Gent,Vlaanderen 0 Reacties

 • Camperreis maartse vrieskou

  Camperreis in de maartse vrieskou

  Het is bitterkoud, er is motsneeuw en het waait guur, maar de maartse lentekriebels vragen om een camperuitstapje: op naar België, Frankrijk en Duitsland!

  Frankrijk,Duitsland,België,reizen 0 Reacties

 • Wintercamperen

  Wintercamperen in de Franse Alpen

  Camperaar Leo van Dooren gaat drie weken wintercamperen in de Franse Alpen. Zijn hartverwarmende conclusie: Paradiski, on reviendra.

  Wintercamperen,Franse Alpen 0 Reacties

 • Muskusossensafari Noorwegen

  Op muskusossensafari in Noorwegen

  Stoere bergen met witte mutsen, klaterende watervallen en woeste bergstromen, fjorden die vele tientallen kilometers het land in snijden: dat is Noorwegen. En als je er toch bent kun je ook op muskusossensafari.

  camperreis,Noorwegen,safari 0 Reacties

 • Camperen Noorse fjorden

  Camperen langs Noorse fjorden

  Stoere bergen met witte mutsen, klaterende watervallen en woeste bergstromen, fjorden die vele tientallen kilometers het land in snijden, tunnels in alle soorten en maten. Dit is Noorwegen, waar een campervakantie in een landschap met geweldige panorama's een ongekende ervaring is.

  camperreis,Noorwegen 15 Reacties

 • Camperen in Japan

  Camperen in Japan

  Camperen in Japan? Herman (61) en Ina Schreuder (60) deden het. Met een buscamper reden ze door het land van de rijzende zon.

  Buscamper,camperreis,Japan 1 Reactie

 • Albanië per camper: terug naar huis

  De camperreis van Nico en Joyce naar Albanië zit er bijna op. Zo komt er een eind aan hun avontuur van 7.400 kilometer door dertien landen.

  Albanië,Frankrijk,Italië,Frejustunnel 1 Reactie