Camperblog: Reisverhalen

Reisverhalen van camperaars


 • De Zilvervloot - De prijs van een gratis plek

  Daar staan we dan. Boven op een berg in Roemenië. Gelukkig hebben we de noodles voor noodgevallen nog, zo kunnen we onze maag toch met iets vullen.

  zilvervloot,Roemenië,Griekenland 4 Reacties

 • Met de kinderen naar Amerika

  Met de kinderen naar Amerika

  Veel ouders willen de ultieme camperbeleving van een reis naar Amerika graag met de kinderen delen. Als ze oud genoeg zijn om het te begrijpen, maar nog te jong om zelfstandig, zonder de ouwelui op stap te gaan. Maar dan ben je wel gebonden aan de schoolvakantie. Reistips van een ervaringsdeskundige.

  camperreis,Verenigde Staten 0 Reacties

 • Met de camper op Rügen

  Met de camper op Rügen

  Na de Wende in 1991 is het voormalig Oost-Duitse Rügen meegezogen in de vaart der volkeren en hebben toeristen het eiland met zijn goudgele stranden, keizerlijke badplaatsen en fraaie krijtrotsen ontdekt. In het hoogseizoen is het er druk, maar het eiland heeft ook een rustige, landelijke kant.

  Duitsland,camperreis,Rügen 3 Reacties

 • De Zilvervloot - Op campercursus

  Rik en Nienke leven en reizen momenteel fulltime in hun zelfverbouwde camperbus: de zilvervloot.

  zilvervloot,weblog,camperbus,low-budget 5 Reacties

 • Wegpiraat in de Belgische Ardennen

  Wegpiraat in de Belgische Ardennen

  Camperaar Ton Visser komt tijdens zijn vakantie in de Ardennen de Belgische Max Verstappen tegen. Vrienden worden ze niet...

  België,Ardennen,camperschade 0 Reacties

 • De Zilvervloot - Kilometers bouwmarkt

  Rik en Nienke zijn allebei afgestudeerd in de eerste helft van 2017. Ze leven en reizen momenteel fulltime in hun zelfverbouwde camperbus: de zilvervloot.

  Buscamper,zelfbouw,De zilvervloot 11 Reacties

 • Camperen in Münsterland

  Rondje zwerven door Münsterland

  We kunnen niet wachten om er weer eens op uit te trekken. Niet alleen om het Münsterland te ontdekken maar ook omdat dit de eerste trip met onze nieuwe camper wordt.

  Duitsland,camperreis,Münsterland 1 Reactie

 • Camperen met een hulphond

  Camperen met een hulphond

  Hij was binnen een uur gekocht: de camper van Helma (50) en Eddy (53) Verhoeven uit Cuijk. Een zware epilepsieaanval van Helma gaf de doorslag. “Ik heb een lange to-do-lijst, maar mijn leven zit al in de reservetijd.” Reizen staat hoog op die lijst, dus ze wil er nog uithalen wat erin zit. Maar met haar hulphond kan ze niet zomaar overal terecht.

  camperreis,hulphond 0 Reacties

 • Margrietenroute Denemarken

  De Margrietenroute per camper

  Ga mee op camperreis door Denemarken en ontdek de Margrietenroute, die over haast vierduizend kilometer Denemarken doorkruist.

  Denemarken,rondreis,Margrietenroute 3 Reacties

 • Naar Limburgs glorie

  Naar Limburgs glorie

  We trekken er de donkere dagen voor de kerst nog even op uit, naar het mooie Limburg, om in Nederland het buitenlandgevoel te beleven. Valkenburg, met zijn mergelgrotten en de Cauberg, is Limburg op zijn fraaist, zelfs bij slecht weer.

  camperreis,Nederland,Limburg 0 Reacties