Le Voyageur Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF

Nieuwste loot aan de stam van de integraalcamperserie Eterna van het Franse Le Voyageur is de Eterna LV 7.0 GJF, die met een breedte van 2,24 meter tot de slankere integralen wordt gerekend, maar desondanks veel ruimte biedt.

De camper heeft een face-to-face-zitgroep, waardoor deze toch al riant aandoende integraalcamper nog meer bewegingsvrijheid biedt. Ook zorgen de banken in lengterichting voor extra ruimtegevoel. Het vele licht in de Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF en de open zichtlijnen dragen hier verder aan bij. De kasten en meubelpanelen hebben een houtdecor, waarbij keuze is uit twee kleuren. Daarbij biedt Le Voyageur vijf meubelstoffen en twee soorten vloerbedekking.

Aan de passagierszijde bevindt zich de rechte keuken, met een spoelbak, twee gaspitten, flinke lades en bovenkastjes. Tegenover de keuken is de compressorkoelkast van 90 liter te vinden. Naast de koelkast bevindt zich de combi-badkamer. Deze is compact, maar doordat de wastafel en het banktoilet in- en uitschuifbaar zijn, is hier toch voldoende ruimte om te douchen.

B-rijbewijs

De bedden achterin zijn met 190 bij 200 centimeter behoorlijk ruim. Wie een nog groter ligoppervlak wenst, kan hier zelfs een bed van 200 bij 224 centimeter van maken. Voorin hangt een hefbed van 140 bij 190 centimeter. Dankzij het maximaal totaalgewicht van 3.500 kilogram is deze integraalcamper te rijden met een B-rijbewijs. Daarbij blijft er ruim 500 kilogram laadvermogen over.

De Fiat Ducato met het nieuwe AL-KO-STC-chassis dient als basisvoertuig. De camper heeft een geheel vlakke vloer en in de dubbele bodem is plek om wat bagage op te bergen. De garage heeft aan beide kanten van een deur van 110 bij 80 centimeter. In de garage is genoeg plaats voor bijvoorbeeld twee fietsen. Extra opties voor de Le Voyageur Eterna LV 7.0 GJF zijn onder meer een sterkere motor, rijhulpsystemen, een automaat en zonnepanelen.

Specificaties

Merk Le Voyageur
Model Eterna LV 7.0 GJF
Prijs circa € 150.000
Rijklaargewicht 2.967 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 705
Totale breedte 224
Totale hoogte 259

 

Meer informatie?

www.levoyageur.fr