Hymer Hymer ML-T 570

Hymer presenteert de vernieuwde halfintegraal ML-T 570, die ook in de speciale Xperience-editie beschikbaar is. Het is de tweede camper in de halfintegraalserie die is vernieuwd.

Afgelopen zomer introduceerde Hymer al de vernieuwde ML-T 580 van 6,98 meter lang. De ML-T 570 is met een lengte van 6,74 meter 24 centimeter korter en dus wendbaarder. Ook op deze lengte is er ruimte voor enkele bedden, in deze indeling 190 en 186 centimeter lang.

Hymer heeft voor deze update zowel het exterieur als het interieur aangepakt. Aan de buitenkant hebben de halfintegralen nu een nieuwe zwart-grijze striping, een ladder, een dakdrager en een luifel met verlichting. De halfintegraalcampers hebben nieuwe sfeerverlichting, rails waar leeslampjes op passen en een vernieuwde, comfortabele zithoek met een L-vormige bank. In de keuken zijn veel zwarte accenten te vinden. Zo ook in de badkamer, die een draaibare wastafelwand heeft.

Automatische transmissie

Helemaal nieuw is de Hymer ML-T 570 Xperience, die van alles net een beetje meer heeft: een krachtigere motor, een grotere dieseltank, 9G-tronic automatische transmissie, en een MBUX-multimediasysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Verder is dit speciale model uitgerust met een zwarte luifel en matzwarte Borbet-wielen van 16 inch. De Xperience heeft een vanafprijs van 141.840 euro.

De beide uitvoeringen zijn helemaal toegerust op zelfvoorzienend reizen. Tot de standaarduitrusting behoren een LiFePO4-accu van 80 Ah, dieselverwarming, een compressorkoelkast van 154 liter en het Smart Battery System 2.0, dat voor langdurige stroomvoorziening zorgt. Voor nog meer vrijheid zijn er allerlei opties, waaronder drie LiFePO4-accu’s van 80 Ah met een omvormer van 1800 watt, twee zonnepanelen van 75 wattpiek, een extra toiletcassette en een waterfilter.

Specificaties

Merk Hymer
Model ML-T 570
Prijs vanaf € 124.940
Rijklaargewicht 3.047 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 674 cm
Totale breedte 222 cm
Totale hoogte 292 cm

Indeling

 

Meer informatie: www.hymer.com