Yucon K-Peak

De Duitse Yucon spreidt zijn vleugels en laat de toevoeging Frankia vallen. De buscamper blijft bij het moedermerk, maar vliegt zelfstandiger uit en komt met de avontuurlijke 4x4-buscamper K-Peak.

De robuuste camper staat op de Mercedes-Benz Sprinter. De indelingen 6.0 en 7.0 komen met enkele bedden, terwijl de 6.0 BD een dwarsbed biedt. De Yucon K-Peak is uitgerust met een motor van 190 pk en er is veel bodemvrijheid, doordat de buscamper extra hoog op zijn wielen staat.

Verder heeft de K-Peak een negentrapsautomaat en 360-graden-parkeerhulp. De camper is uitgerust met dieselverwarming, een 90 wattpiek-zonnepaneel en de LiFePo4-accu van 300 Ah. De bedden achterin zijn voorzien van een zonematras en een Froli-schotelveersysteem. De Yucon K-Peak 6.0 BD en 7.0 kunnen optioneel worden uitgerust met een slaaphefdak met een bed van 200 bij 110 centimeter.

De Yucon heeft een special K-Peak exterieur in de kleur metallic grijs. De hoofdsteunen van de stoelen zijn uitgerust met het K-Peak logo en zijn bekleed met leer en microvezel. In de buscamper is verder alles te vinden: een badkamer met douche, toilet en spiegelkast, een keuken met een verlengbaar werkblad en een compressorkoelkast van 69 liter.

Ruimte voor grote bagage ontstaat door de deels op te klappen bedden. Optioneel zijn onder meer nog een luifel en een omvormer van 3.000 watt leverbaar.

Specificaties

Merk Yucon
Model K-Peak
Prijs vanaf ca. € 143.495
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa nog niet bekend
Opbouwlengte 593 cm
Totale breedte 202 cm
Totale hoogte 274 cm

Meer informatie?
https://yucon.frankia.com