La Strada Avanti EBF

De Duitse camperbouwer La Strada presenteert eind augustus het model Avanti EBF op de Fiat Ducato. In de nieuwe buscamper kunnen vier personen reizen, zitten en overnachten.

Om vier bedden te plaatsen, is best wat ruimte nodig. Voor de Avanti EBF vond La Strada die ruimte in de Fiat Ducato, die 6,36 meter lang is. Hij is standaard uitgerust met een 140 pk-motor, maar is naar wens uit te breiden tot maximaal een 180 pk-motor.

Alle bedden in de camper zijn 130 centimeter breed. Achterin zijn twee bedden met een lengte van 195 en 185 centimeter, die om te vormen zijn tot één bed van bijna 200 bij 200 centimeter. Vooraan wordt een hefbed door gasveren neergelaten, waarna het stabiel op het meubilair steunt. Aan de bestuurderszijde is het bed 175 centimeter lang, aan de passagierszijde meet het 200 centimeter.

Het keukenblok in de La Strada Avanti EBF heeft twee gaspitten, een grote spoelbak en een absorptiekoelkast van 80 liter. Het werkblad is uitklapbaar en er zijn afdekplaten voor het kookstel. De badkamer heeft een toilet, wastafel en kast en sluit met klapdeuren. De wastafelkraan is uittrekbaar en ook als handdouche te gebruiken.

Veel opbergruimte

Aan de kant van de achterdeur is het bed gedeeltelijk op te klappen, waardoor over de gehele breedte van de buscamper ruimte ontstaat om grote bagage mee te nemen. Er kunnen bijvoorbeeld twee fietsen staan.

Ook in de verwarmde dubbele bodem en met bovenkasten achterin is opbergruimte voorzien. Het hefbed heeft aan weerszijden verlichte planken, om bijvoorbeeld boek of telefoon neer te leggen. Kleding kan onder de bedden weggeborgen worden. Daar zijn lades en een kledingstang aanwezig.

Tussen het woongedeelte - met hefbed - en de rest van de camper kan een gordijn worden gesloten voor privacy. In het zitgedeelte is plaats voor vier personen. De bank heeft twee driepuntsgordels en één isofixbevestiging. De tafel kan met een extra blad bijna in grootte verdubbelen.

Specificaties

Merk La Strada
Model Avanti EBF
Prijs vanaf ca. € 89.933
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 636 cm
Totale breedte 205 cm
Totale hoogte 286 cm

Indeling

Meer informatie?

www.lastrada-mobile.de