Crosscamp Flex 541

De Duitse camperbouwer breidt uit en brengt drie buscampers op de markt. Voorheen bouwde Crosscamp enkel camperbusjes. Een van de nieuwelingen in het assortiment is de Crosscamp Flex 541, die onder de 5,50 meter blijft.

Het modulaire meubelconcept van de buscamper maakt veertien verschillende indelingen mogelijk. De meubels zijn er eenvoudig uit te halen of te verschuiven. In het midden kan de tweezitsbank opzij worden geklapt, waardoor heel wat ruimte ontstaat. Hier kunnen bijvoorbeeld fietsen staan. 's Nachts kan diezelfde bank getransformeerd worden naar een tweepersoonsbed. Het railsysteem maakt het mogelijk om nog twee extra stoelen te plaatsen.

Flexibele douchewand en kledingkast

De Crosscamp Flex 541 heeft een langgerekt en vrij ondiep keukenblok. Er zijn afzonderlijke glazen afdekplaten voor het kookstel en de gootsteen en rechts van de keuken staat een hoge kast met daarin de koelkast van 70 liter.

De flexibele douchewand van Crosscamp - die aan de vloer en het plafond wordt bevestigd - maakt het mogelijk om in de camper te douchen zonder dat er ruimte verloren gaat. Wanneer de douche niet in gebruik is, is op de plaats van de douchewand een flexibele kledingkast te bevestigen.

Een hefdak met twee slaapplaatsen is optioneel. Dit dak heeft een zogenoemde cabriofunctie en is deels open te ritsen. De buscamper heeft de Opel Movano als basisvoertuig en is 5,41 meter lang.

Twee andere buscampers

Behalve de Flex 541 introduceert Crosscamp ook de Full 600 en de Full 640. Deze campers zijn iets groter en hebben een vaste badkamer. Ook in deze buscampers is een slaaphefdak optioneel. Crosscamp levert de nieuwe buscampers bij de introductie in een Unlimited-uitvoering. Tot de standaardtuitrusting van deze editie behoren een luifel met verlichting, ingelgede ramen en een standkachel op diesel.

Specificaties

Merk Crosscamp
Model Flex 541
Prijs vanaf ca. € 63.499
Rijklaargewicht ca 2.760 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 541 cm
Totale breedte 205 cm
Totale hoogte 265 cm

Indeling

Meer informatie?
www.crosscamp.com/de/camper-vans/flex-541