Concorde Concorde Cruiser 950 LSA

Een wisseling van de wacht bij Concorde: de Duitse fabrikant van premium campers zet de alkoofliner Cruiser 950 LSA op de Mercedes Atego.

Daarmee neemt Mercedes het stokje over van de Iveco Daily. In de nieuwe uitvoering groeit de liner in centimeters, zowel in de lengte en breedte als in de hoogte. De Cruiser 950 LSA heeft een grote comfortabele zithoek met een L-bank, waar zes mensen gezellig kunnen zitten. Er zijn vier slaapplaatsen.  

Afwassen overbodig

Het dwarsbed in de alkoof is 200 centimeter lang en 155 centimeter breed. In de slaapkamer zijn nog twee enkele bedden te vinden, elk met een afmeting van 200 bij 106 centimeter. Gastronomen kunnen zich uitleven in de ruim bemeten keuken, waar alles aanwezig is om een goede maaltijd te bereiden. De optionele vaatwasser maakt afwassen overbodig. Het Raumbad is ingericht met een vrijstaande douche, een wastafelmeubel, een toilet en een grote kledingkast. De Mercedes Atego heeft een 299 pk-motor. Concorde biedt diverse optiepakketten, waaronder een elektrapakket en een tv-pakket.  

Specificaties

Merk Concorde
Model Cruiser 950 LSA
Prijs vanaf 390.400 euro (Duitse prijs)
Rijklaargewicht 8.685 kg
Toegestane max. massa 11.900 kg
Opbouwlengte 959 cm
Totale breedte 248 cm
Totale hoogte 386 cm

Meer informatie?
www.concorde.eu