Itineo Itineo Famili SB740

De Franse camperbouwer Itineo, onderdeel van de Rapido Groep, maakt met de nieuwe integraalserie Famili die naam helemaal waar. De nieuwe Itineo Famili SB740 op de Fiat Ducato heeft achterin zelfs een speciale kinderruimte.

Stapelbed en zitje
Twee van de Famili-campers zijn uitgerust met stapelbedden: de SB700 en de SB740. Met een lengte van 7,42 meter is laatstgenoemde de grootste van het stel. Met die extra centimeters ontstaat achter in de camper de mogelijkheid voor een ruimte die speciaal gericht is op kinderen. Deze kinderhoek bestaat uit een zitje met tafel en bankjes en een eenpersoonsbovenbed. Het zitje kan omgebouwd worden tot een derde bed voor twee personen. De kinderkamer is voor de nacht afsluitbaar met de deuren van het sanitair. De slaapplaats boven de cabine biedt plaats aan twee volwassenen. Er is dus overnachtingsruimte voor in totaal vijf personen.

Met zijn achten aan tafel
Met een grote L-vormige bank, een zijbank en de twee draaibare cabinestoelen biedt de dinette zoveel ruimte dat acht personen aan tafel kunnen eten – Itineo spreekt dan ook over salon in plaats van dinette. De tafel bestaat uit twee delen. De hoekkeuken heeft twee gaspitten, een spoelbak en een koelkast van 145 liter. Het sanitair is ruim, met de douche aan de bijrijderskant en toilet met wastafel aan de bestuurderszijde. Daarachter is nog kastruimte voor kleding te vinden.

Het interieur is voorzien van de meubelserie Urban. Deze kenmerkt zich door een houtdecor met horizontale nerf. De deuren van de bovenkasten hebben ook een afwerking van houtdecor, gecombineerd met lijsten in antracietkleur.

Specificaties

Merk Itineo
Model Famili SB740
Prijs vanaf € 90.500
Rijklaargewicht 3.050 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 742 cm
Totale breedte 234 cm
Totale hoogte 294 cm

Indeling

Dag

Nacht

Meer informatie?

www.itineo-camper.nl