Carthago Carthago c-compactline I 141 LE

Met een integraalcamper door smalle straatjes? Het kan met de Carthago c-compactline die een buitenbreedte van 212 centimeter heeft en toch compleet is ingericht.  

De L-vormige zitgroep is uitgerust met een uittrekbare zijbank. De eenpersoonsbedden zijn 200 en 190 centimeter lang. Noemenswaardig is ook het rijklaargewicht van 2.690 kilogram, waardoor een fors laadvermogen overblijft. Basisvoertuig is de Fiat Ducato met 140 pk-motor en een verlaagd AL-KO-chassis. De dubbele bodem is voorzien van vloerverwarming.  

Variobadkamer 

Voor 2023 biedt Carthago de nieuwe interieurstijl Casablanca, die kersenhout en hoogglans ivoor combineert. Natuurlijk blijft het herkenbare luxe Carthago-interieur ook met deze optionele woonstijl behouden. Het keukenblok staat naast de ingang en biedt veel opbergplaats. De rvs-spoelbak heeft een afdekplaat die ook als afzetruimte kan dienen. In de Variobadkamer kan de wastafel over het toilet schuiven, waarmee de douchecabine vrijkomt. Als de deur naar het woongedeelte is gesloten, kan de badkamer ook dienst doen als kleedruimte.  

Specificaties

Merk Carthago
Model c-compactline I 141 LE 
Prijs vanaf € 124.575
Rijklaargewicht 2.690 kg
Toegestane max. massa 3.500 / 4.250 kg
Opbouwlengte 667 cm
Totale breedte 212 cm
Totale hoogte 289 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.carthago.com