Bürstner Bürstner Lyseo I 736

Geschikt voor alle seizoenen, huiselijk en helemaal ingericht voor camperaars die zijn gewend zijn aan comfort: dat is volgens Bürstner de omschrijving van de nieuwe integraalcamper Lyseo I.  

De camper is gebouwd op de Fiat Ducato met 140 pk-motor en een automatische versnellingsbak. Een van de vijf indelingen is de I 736 met face-to-face-banken, een queensbed en een separate douchecabine. Een elektrisch bedienbaar hefbed behoort tot de opties. Dan zijn er vier slaapplaatsen.

Middensegment

Tegen meerprijs is het queensbed elektrisch in hoogte verstelbaar. De keuken is ruim opgezet met grote lades en kasten, allemaal voorzien van soft-close-sluiting. Standaard komt deze integraalcamper – die Bürstner in het middensegment plaatst – met een 145 liter-koelkast, inclusief een vriesvak van 15 liter. Een oven en afzuigkap zijn optioneel. Alle campers in deze nieuwe serie krijgen een vlakke Thermo-vloer met een dubbele bodem, die goede isolatie en opbergruimte biedt. De Lyseo I 736 is ook verkrijgbaar met het Harmony Line-pakket, met daarin onder meer een XL-opbouwdeur met centrale vergrendeling en lichtmetalen wielen van 16 inch.

Specificaties

Merk Adria
Model Lyseo I 736
Prijs vanaf € 121.860
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa nog niet bekend
Opbouwlengte 736 cm
Totale breedte 232 cm
Totale hoogte 291 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.buerstner.nl