Integralen 2023

Bekijk hier de nieuwe integraalmodellen voor 2023 van diverse campermerken.

Adria Supersonic 780 SL

Alleen hoogwaardige materialen waren goed genoeg bij de productie van de gloednieuwe Adria Supersonic 780 SL.

Bürstner Lyseo I 736

Geschikt voor alle seizoenen, huiselijk en helemaal ingericht voor camperaars die zijn gewend zijn aan comfort: dat is de nieuwe integraalcamper Lyseo I.

Carthago c-compactline I 141 LE

Met een integraalcamper door smalle straatjes? Het kan met de Carthago c-compactline die een buitenbreedte van 212 centimeter heeft en toch compleet is ingericht.

Carthago c-tourers

Camperbouwer Carthago heeft de serie c-tourers flink opgeschud met de I/T 145 RB LE. De integraalcamper en halfintegraal staan op de Fiat Ducato of de Mercedes Sprinter.

Frankia NEO-i

De halfintegralen in de NEO-serie van Frankia kregen dit voorjaar gezelschap van een luxe integraalcamper: de NEO-i. De nieuweling staat op de Mercedes-Benz Sprinter.

Itineo CS660

Kinderen hebben hun eigen kamertje in de Itineo CS660. Achter in de integraalcamper is speciaal voor de kleine kampeerders een stapelbed geplaatst.

Itineo Famili SB740

De Franse camperbouwer Itineo, onderdeel van de Rapido Groep, maakt met de nieuwe integraalserie Famili die naam helemaal waar.

Le Voyageur LV6.8LF classic

Het ontbreken van een vast bed zorgt voor een zee aan ruimte in de chique Le Voyageur LV6.8LF Classic.

McLouis Nevis 881

Nevis is de integraalserie van het merk McLouis. Basis is de Fiat Ducato met een 140 pk-motor. Voor 2023 wijzigt de 7,45 meter lange Nevis 881 op enkele details.

Pilote G720FC

Een face-to-face-indeling, een queensbed, een elektrisch bedienbaar hefbed en een aparte douchecabine: de integraalcamper Pilote G 720 FC Expression heeft het allemaal.