Wingamm e-Fixxter

Compacter dan de Oasi 540.1, de halfintegraal van Wingamm die 5,40 meter lang is, kán bijna niet. Toch weet het Italiaanse bedrijf opnieuw een camper van geringe afmetingen neer te zetten. De Oasi 610M is net iets langer dan zes meter en biedt toch zit- en slaapplaats aan vier personen.

Eten en ontspannen gebeurt op de L-vormige bank, die samen met de draaibare cabinestoelen de zithoek vormt. De ovalen tafel zorgt voor bewegingsvrijheid in het zitgedeelte. Wingamm kiest voor kwaliteit en comfort; de halfintegraal is voorzien van vloerverwarming. In de keuken zijn het werkblad en de spoelbak gemaakt van glasvezel en de koelkast heeft een inhoud van 96 liter.

Boven het zitgedeelte hangt een tweepersoonsbed en het vaste bed is achterin te vinden. Het Franse bed is met een gordijn af te sluiten van het woongedeelte. Beide bedden zijn voorzien va neen houten lattenbodem en een traagschuimmatras. De badkamer naast het bed is ingericht met een douche, een keramisch toilet, een ruime wastafel en heel wat kastruimte.

In de hele camper is zoveel mogelijk opbergruimte gecreëerd. Zo is er tussen de badkamer en de zithoek een kledingkast geplaatst, zijn de bovenkasten ook vanuit het hefbed te bereiken en zijn nog kastjes en vakken te vinden boven het Franse bed. Een vak over de gehele achterzijde van de camper biedt plaats aan campingstoelen en tafeltje.

De Wingamm Oasi 610M heeft de Fiat Ducato als basisvoertuig. Deze is uitgerust met een Euro 6D Final-motor met 140 pk. Qua versnelling is er keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of automatische transmissie. Aan de buitenzijde zijn serviceluiken aangebracht en de camper is daarbovenop nog voorzien van een Skyview-dak, waardoor het ook mogelijk is om 's nachts naar de sterren te kijken.

Specificaties

Merk Wingamm
Model Oasi 610M
Prijs nog niet bekend
Rijklaargewicht 3.047 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 610 cm
Totale breedte 224 cm
Totale hoogte 303 cm

Meer informatie?
www.wingamm.com