Wingamm Oasi 540.1

Met een lengte van slechts 5,42 meter is de Wingamm Oasi 540.1 zeer compact te noemen, zeker voor een halfintegraal. Toch is het de Italiaanse fabrikant gelukt om de leefruimte van binnen bepaald riant te maken, dankzij een uitgekiend ontwerp, waaronder een dropdown bed.

De Wingamm Oasi 540.1 is slim ontworpen. Het hefbed van 197 bij 134 centimeter kan een belasting aan van maar liefst 350 kilogram en wordt aan de voorkant neergelaten tot boven het stuur. Het bed heeft een lattenbodem en een matras van memory foam. Aan het hoofdeinde is een raam dat open kan. In opgeklapte toestand is het bed onzichtbaar weggewerkt tegen het plafond. Een ander slimmigheidje is de positie van de toegangsdeur rechtsachter, waardoor er in de royale leefruimte van de camper plaats is voor een comfortabele dinette met een L-vormige zithoek, een flink keukenblok met veel werk- en aflegruimte en een koelkast van 96 liter, een complete badkamer aan de linker achterzijde en zelfs een hoge hangkast voor kleding. De badkamer is met zowel een spiegelkast als een kast onder de wastafel voorzien van voldoende opbergmogelijkheden.

Er is geen garage, maar er zijn wel twee van buiten toegankelijke opbergruimtes, waarin campingmeubilair past. Er zijn vier zitplaatsen met autogordels. De dinette kan omgebouwd worden tot eenpersoonsbed. De Fiat Ducato heeft een motor van 140 pk. Optioneel zijn extra’s als achteruitrijcamera, navigatiesysteem, cruisecontrol en passagiersairbag.

Monocoque

De campers van Wingamm laten zich voorstaan op hun monocoque opbouw, zo ook de Oasi 540.1. Monocoque is een constructietechniek, waarbij men de camper opbouwt uit één geheel van glasvezelversterkte kunststof (GVK). Dat maakt de camper sterk maar ook licht in gewicht, voorkomt lekkages en vochtproblemen en het helpt tegen kraakjes en rammeltjes in het interieur tijdens het rijden. Bovendien vinden de Italiaanse ontwerpers het zelf erg mooi.

Specificaties

Merk Wingamm
Model Oasi 540.1
Prijs vanaf € 115.500
Rijklaargewicht 2.750 kg
Toegestane max. massa 750 kg
Opbouwlengte 542 cm
Totale breedte 224 cm
Totale hoogte 303 cm

Indeling

Dag

Nacht

Meer informatie?
www.wingamm.com