Weinsberg Weinsberg X-cursion Van

Tegelijk met de Knaus Tourer VAN introduceerde de Knaus Tabbert Groep deze zomer de Weinsberg X-Cursion Van, die eveneens op de VW T6.1 staat.

De twee indelingen komen vrijwel overeen met die van Knaus. Een van de indelingen is de X-Cursion Van 500 LT. Deze heeft achter de cockpit een face-to-face-zitgroep met deelbare tafel. Hier is plaats voor zes personen. Voor de nacht transformeren de banken tot tweepersoonsbed. Op de optielijst staat een Easy Move-schuifbed. 

Rijhulpsystemen 

De toegangsdeur bevindt zich aan de achterzijde van de camper. Achterin zijn de badkamer met Variobad, een kledingkast en de keuken met onder meer een Thetford-compressorkoelkast van 90 liter te vinden. Weinsberg brengt de X-Cursion Van ook uit als Edition Pepper. Prijstechnisch is deze uitvoering aantrekkelijk vanwege de vele extra’s, zoals een 150 pk-motor, een zeventraps DSG-automaat, een achteruitrijcamera, luxe VW-stoelen, een tweede garagedeur, 17 inch lichtmetalen VW-wielen, verschillende rijhulpsystemen en een luifel in antracietkleur.  

Specificaties

Merk Weinsberg
Model X-cursion Van 500 LT
Prijs vanaf 80.397 euro
Rijklaargewicht 2.670 kg
Toegestane max. massa 3.200 kg
Opbouwlengte 588 cm
Totale breedte 220 cm
Totale hoogte 280 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.weinsberg.com