Weinsberg Weinsberg CaraCompact MB Edition Pepper

De Knaus Tabbert Groep ging het afgelopen jaar samenwerkingen met diverse chassisleveranciers aan. Zo ook met Mercedes-Benz en daarom staat de CaraCompact 640 MEG MB Edition Pepper op de Mercedes Sprinter.  

 

Die keuze brengt vele voordelen met zich mee, waaronder Mercedes’ befaamde assist-systemen. Het interieur is ruim opgezet, met een binnenbreedte van 212 centimeter en een stahoogte van 200 centimeter. De enkele bedden zijn 200 centimeter lang en kunnen uitbreiden naar een groot bed.  

Achteruitrijcamera 

In de zitgroep staan een dinettebank met schuin aflopende zitting, captain chairs en een tafel met uitschuifbaar blad. De Active‐Line bekledingsstof Malabar – een mix van kunstleer en stof – is slijtvast. Het Edition Pepper-logo is hier op gestikt. In de keuken staat een grote Slim Tower-koelkast van 142 liter. De combi-badkamer is praktisch ingedeeld met zelfs een douchecabine. De wastafel hangt boven het toilet, maar kan richting de douche schuiven. In de Edition Pepper-uitvoering krijgt deze Weinsberg-halfintegraal onder meer een achteruitrijcamera, Truma iNetX en het bluuwater-waterfiltersysteem.  

Specificaties

Merk Weinsberg
Model CaraCompact MB Edition Pepper
Prijs vanaf 96.558 euro
Rijklaargewicht 3.117 kg
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 692 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 286 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.weinsberg.com