Hymer Hymer Venture S

Met veel tromgeroffel presenteerde Hymer op de Caravan Salon in 2019 de halfintegraal van de toekomst. Dit studiemodel, dat samen met BASF werd ontwikkeld, is nu werkelijkheid geworden.  

Eind augustus 2022 schitterde de Hymer Venture S in Düsseldorf. De vierwielaangedreven halfintegraal op de Mercedes Sprinter is op allerlei vlakken spraakmakend: van het hefdak met slaapruimte tot de patio aan de achterzijde. In de camper heeft Hymer met allerlei slimme oplossingen zoveel mogelijk bewegingsvrijheid gecreëerd.   

Zonnepanelen 

Het slaaphefdak is te bereiken via een vaste trap waarin opbergruimte en een keuken zijn geïntegreerd. In de badkamer past alles als een puzzel in elkaar. Door een wand uit te schuiven en de wastafelwand te draaien, komt een douchecabine tevoorschijn. De Venture S heeft zelfs een werkplek; een van de kastkleppen valt geopend precies over de passagiersstoel en doet zo dienst als bureau. Verder is de halfintegraal uitgerust met zonnepanelen, lithium-accu's, een waterfilter, dieselverwarming en nog veel meer.  

Specificaties

Merk Hymer
Model Venture S
Prijs vanaf 254.390 euro
Rijklaargewicht 3.567 kg
Toegestane max. massa 4.100 kg
Opbouwlengte 645 cm
Totale breedte 216 cm
Totale hoogte 307 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.hymer.com