Bürstner Bürstner Gallery TD 689 G

Bürstner presenteerde vorig jaar groot nieuws: een halfintegraal met opblaasbare alkoof. Die innovatieve camper gaat nu in twee varianten in productie.  

Een van de indelingen is de Gallery TD 689 G, met achterin een grote badkamer met separate douche en een kledingkast. De alkoof – door Bürstner een tweede woonlaag genoemd – heeft een binnenhoogte van 1,10 meter en is bereikbaar via een trap. In stilstand is de alkoof binnen 90 seconden gevuld met perslucht en gebruiksklaar.  

Apothekerskast 

De alkoof is tijdens de reis ingeklapt en elektrisch vergrendeld, zodat de camper het gestroomlijnde uiterlijk van een halfintegraal heeft. In het interieur de kenmerkende warme Bürstner-uitstraling. De riante keuken is voorzien van een groot werkoppervlak en veel opbergruimte, waaronder een apothekerskast. De compressorkoelkast heeft een inhoud van 138 liter. Een triplex-oven is optioneel. Een tripje tijdens koude maanden is geen probleem voor de nieuwe Gallery. De opblaasbare alkoof is uitgebreid getest in een klimaatkamer en winterproof verklaard.  

Specificaties

Merk Bürstner
Model Gallery TD 689 G
Prijs vanaf 110.030 euro
Rijklaargewicht nog niet bekend
Toegestane max. massa 3.500 kg
Opbouwlengte 690 cm
Totale breedte 230 cm
Totale hoogte 299 cm

Indeling

 

Meer informatie?
www.buerstner.com